Äntligen kom det lite snö till Stockholm så jag kunde dra igång Gärdets Snowboard & Snowskate Skola under helgen. 30-talet barn hade anmält sig under några timmar under lördagen och söndagen.

Anna Snowboard 2 år

Här min yngsta dotter Anna som förra året gör sin första sväng som tvååring.

Jag startade denna skola för 3 år sedan för att mina barn ville åka snowboard med sina kompisar. Backen ovanför Kampementsbadets inhägnad är perfekt att lära sig på för både barn och vuxna. Skolan vänder sig främst mot barn från 2 års ålder, men även vuxna har bokat in lektioner.  Totalt några hundra barn har av mig fått prova på snowboard utan kostnad annat än 30 kr för medlemskap i föreningen Sub Surfers och inkluderande olycksfallsförsäkring. Vad jag vet så finns det ingen annan snowboardskola i Sverige för barn från 2 år? Läs mer gärna mer här

En av mina målsättning med skolan är främst att öka föreningens 2.000 medlemmar till 10.000. Här på Gärdet har vi nu över 150 medlemmar och det ökar varje helg. Med många medlemmar går det enklare att förverkliga projekt som skateboardparker, surf vågen i Slussen och varför inte en snowboard-backe som man kan åka i året runt. Vi har flera olika pågående nya projekt som vi snart kommer presentera för våra medlemmar.

Genom att blimedlem.subsurfers.se från endast 30 kr/år bidrar man till framtidens totalitära brädstat Stockholm!